Welkom op mijn persoonlijke pagina. Via deze site kunt u mijn informatica ervaring, CV en interesse volgen. Heeft u vragen of bent u in mijn diensten geïnteresseerd dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Functie(s) die ik ambieer:
- Software tester.
- Software ontwikkelaar voor .NET producten.
- Software ontwikkelaar in een Test-Driven-Development of Scum team.

Beschikbaar vanaf heden.

Ik ben een 35 jarige jongeman, waarbij 4 jaar geleden PDD-NOS is vastgesteld. Dit is enerzijds confronterend geweest, maar aan de andere kant geeft dit ook een verklaring waarom ik ben zoals ik ben. U vindt in mij een ervaren, leergierige, zeer nauwkeurig werkende collega die een uitdaging vindt in het maken van oplossingen voor complexe problemen. Tevens vind ik het belangrijk om mezelf nog elke dag nieuwe dingen te leren en mij te verdiepen in nieuwe technieken en softwareontwikkelmethodes.
Ik ben 32 uur per week beschikbaar en uiteraard bereid mijn profiel en CV toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Roger Keulen

PDD-NOS: Op het gebied van de sociale vaardigheden heb ik diverse problemen. Zoals bij velen met een stoornis in het autistisch spectrum het geval is, krijg ik informatie anders binnen en heb vaak meer tijd nodig om die informatie te verwerken. Het herkennen van emoties aan de gezichtsuitdrukking is een belangrijk hulpmiddel bij de interactie tussen mensen, dat nauw samenhangt met het kunnen spiegelen van houdingen, lichaamstaal en gebaren. Dit is iets waar ik meestal veel moeite mee heb. Hierdoor kunnen gemakkelijk problemen in de omgang ontstaan, omdat ik bijvoorbeeld naar de tekst luister van wat mensen letterlijk zeggen.

Verder heb ik de neiging te concentreren op kleine details en heb meestal helemaal geen overzicht als ik geen hulpmiddelen gebruik. Ook kan ik mij zo sterk op details concentreren, bijvoorbeeld op geuren, geluiden en licht, dat wat er verder om mij heen gebeurt niet meer wordt opgemerkt. Ook tijdens een gesprek ben ik snel afgeleid, hetgeen weer zijn weerslag heeft op de sociale interactie.

Ik ben sterk op mezelf gericht. Ik heb altijd een preoccupatie of obsessie in een specifieke interessegebied. Dit is op dit moment tuinieren en ontwerpen van mijn tuin, maar vaker technische dingen die mij gemakkelijker liggen. Verder volg ik verschillende cursussen via internet zoals bijvoorbeeld: Machine Learning, Algorithms `Design and Analysis` en Cryptography.

Orde aanbrengen lukt in het dagelijks leven niet altijd even goed. Hieruit ontstaat enorme behoefte aan structuur. Een vaste dagplanning helpt mij te voorkomen dat ik voor moeilijk te verwerken verrassingen komt te staan, want juist planningsproblemen leveren vaak stress en irritatie op.

Functie(s) die ik ambieer:
- Software tester.
- Software ontwikkelaar voor .NET producten.
- Software ontwikkelaar in een Test-Driven-Development of Scum team.

Beschikbaar vanaf heden.

Hier komt binnenkort een overzicht van mijn interesse in het vakgebied informatica.

Roger Keulen

Software Tester

Verenigde Apotheken Limburg

Software versies getest door het schrijven en beheren van unittest in .NET 2.0 common language infrastructure met Visual Studio 2005. Extended markup documentatie en schema definitions aangelegd en beheerd. Extensible stylesheet transformations scripts gemaakt voor omzetting van diverse output in het ontwikkel en test proces naar rapportage documenten voor proces beheersing van de applicatie ontwikkeling. Ontwikkelen van diverse FXCop static code analysis custom rules

2010-2013

Licht Ontwerper

Station zuid: Sacre du Temps - geheel Nederland

Met deze dansvoorstelling ben ik door het gehele land getourd. Hier was ik verantwoordelijk voor het licht ontwerp, de lichtset, opbouwen en afbreken van de voorstelling.

2007-2007

Belichter

Joop van den Ende: My fair lady – geheel Nederland

Met deze musical productie ben ik door het gehele land getourd. Hier was ik verantwoordelijk voor het opbouwen en afbreken van de voorstelling maar ook het plegen van onderhoud en reparaties aan de apparatuur. Tevens heb ik tijdens de voorstellingen de licht tafel bediend of als ‘trouble shooter’ op het toneel gewerkt.

2006-2007

PHP programmeur

A&E Uitzendorganisatie – Nieuwegein

Bij dit bedrijf heb ik samen met een vriend een internet pagina gemaakt. Tevens heb ik alleen nog diverse kantoor applicaties gemaakt met PHP voor hun intranet omgeving.

1998-2006

Delphi programmeur

Lance ICT – Roermond

Het bedrijf Lance ICT is een klein software bedrijf dat gespecialiseerd is in ‘risico management pakketten’. Hier heb ik diverse software modules ontworpen voor DSM. Deze modules zijn geschreven in delphi t.b.v. het plannen en controleren van diverse onderhoudsbeurten/stops. Tevens heb ik diverse database conversies begeleid.

2002-2002

ABAP programmeur

Crexx green – Veldhoven

Crexx is een middelgroot detachering bedrijf met meerdere vestigingen over het hele land. Deze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van SAP componenten. Hier heb ik ½ jaar bij Philips in Best gewerkt en verschillende ABAP programma’s geschreven t.b.v. de ‘kantoor automatisering’.

2001-2002

Programmeur, Instructeur

CBS Heerlen

Centraal Bureau voor de Statistiek – Heerlen CBS Heerlen is een departement van Economische zaken. Bij deze instelling heb ik Active-X Componenten geschreven voor het ontwikkelen van gestandaardiseerde software pakketten. Hier heb ik ook programmeer les in gegeven voor een ½ jaar aan 35 mensen. Mijn werkzaamheden waren:
- Het ontwikkelen van software producten.
- Het inventariseren en onderzoeken van nieuwe hulpmiddelen.
- Het analyseren van storingsoorzaken en het zorg dragen voor structurele oplossingen.
- Het adviseren over en het ontwikkelen van kwaliteitscriteria en testplannen voor software producten.

2000-2001